Nieuwe wandelgids

Santiago de Compostela en de kust van Galicië, 22 wandelingenEbook (pdf): ISBN 9789081855976


Prijs: € 9,95


►►► Ik wil deze gids kopen en downloaden bij boekenbestellen.nl
Wat vindt u in deze gids?    |    Routes    |    Recensies     |    Colofon    |    Informatie over EbookWat vindt u in deze gids?


In deze wandelgids staan 22 wandelingen door Galicië in Noordwest-Spanje. Op onderstaande kaart vindt u een overzicht van de wandelgebieden (klik op het kaartje voor vergroting): 

In de gids vindt u:

2 stadswandelingen (A Coruña en Santiago de Compostela)
2 wandelingen door het schitterende natuurpark Fragas do Eume
17 wandelingen langs de oceaan, over kliffen of door kustgebergte; een aantal van de routes brengt u bij de mooiste stukken van de Camiño dos Faros, het bekende kustpad langs de Costa da Morte.

Een wandeling door het dal van de rivier de Miño
Routes

Hieronder vindt u per regio de verschillende wandelroutes (klik op de kaartjes voor vergroting)A Coruña en de Rias Altas


Santiago de Compostela en
de Costa da MorteRias Baixas en de Miño
Colofon


Tekst, foto's en kaartjes: Roel Klein & Bert Stok (tenzij anders vermeld)

© 2017 Roel Klein & Bert StokEbook

De gids is uitsluitend verkrijgbaar als Ebook. Er is gekozen voor PDF (met watermerk) i.p.v. ePUB omdat dit ondanks een aantal nadelen ook belangrijke voordelen heeft. Zo kunnen de kaartjes eenvoudig worden vergroot op een smartphone of tablet, terwijl printen van het document voor eigen gebruik uiteraard ook tot de mogelijkheden behoort.

Wij wijzen er nadrukkelijk op dat niets van deze digitale uitgave mag worden vermenigvuldigd of verspreid zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever, hieronder niet begrepen het uitsluitend voor eigen gebruik afdrukken of opslaan op één of meerdere elektronisch apparaten. Bovenstaande copyrightbepalingen en kopieerverboden gelden wereldwijd.

Wandelen in Galicië © 2017, Roel Klein & Bert Stok